Praktijkinformatie

De praktijk is elke werkdag geopend van 08.00-17.00.

Spreekuur: 08.00-11.00 en 14.00-16.00

Visites: 11.00-13.00

Dr. Van der Werf: maandag, dinsdag, vrijdag

Dr. Wind: maandag, woensdag, donderdag

Voor het maken van een afspraak kunt u (bij voorkeur) bellen tussen 08.00-10.00, dan proberen wij u dezelfde dag nog te zien op ons spreekuur.

In de vakantieperiode zijn er minder spreekuren gepland dan gebruikelijk, hierdoor kan het zijn dat u wat langer moet wachten op een afspraak. Bij spoedeisende of dringende zaken zien wij u zo snel mogelijk, dit kunt u aangeven bij de assistente.

Heeft u meerdere vragen of klachten? Vraag dan om een dubbele afspraak.

Voor uitslagen vragen wij u te bellen na 14.00.

Tussen 10.00-10.30 en 12.00-13.00 zijn wij alleen voor spoedgevallen bereikbaar.

Assistentenspreekuur:

Onze assistentes zijn opgeleid om diverse behandelingen uit te voeren, hiervoor kunt u telefonisch een afspraak inplannen.

Onder andere voor: oren uitspuiten, wratten, wondbehandeling, hechtingen verwijderen, bloeddruk meten, glucose controle, uitstrijkjes, urine controle, zwachtelen, injecties.

Verpleegkundige:

In onze praktijk zijn twee verpleegkundigen werkzaam. Zij verzorgen de controles voor patiënten met onder andere diabetes mellitus, COPD, astma, hypertensie en boezemfibrilleren. Voor de reguliere controles van deze ziektes kunt u bij één van hen een afspraak maken op het spreekuur.

Wrattenspreekuur:

In 2020 is dit aangepast en hebben wij een wekelijks wrattenspreekuur (vrijdagmiddag). Hiervoor kunt u een afspraak inplannen bij de assistente.

Voor het aanstippen met stikstof van het gezicht en halsgebied kunt u een afspraak te maken bij uw huisarts, de assistente zal dit met u inplannen.

Urine:

Indien u denkt een blaasontsteking te hebben, kunt u urine inleveren bij onze assistentes. Bij voorkeur ochtendurine, inleveren voor 10.00, graag voorzien van naam en geboortedatum. Bij de assistente kunt u een formulier krijgen waarop u kunt invullen wat uw klachten hierbij zijn.

De praktijkfolder kunt u downloaden door hier te klikken.

Vragen?

Bel ons op: 0598 – 393 050